Notuleren saai? Welnee! Ik doe het al vele jaren met plezier, voor zowel de profit als de non-profit sector. Goed notuleren is een (mooi) vak. Ook voor notulen in het Engels of Frans bent u bij mij aan het juiste adres.  Ik heb een ruime ervaring in het notuleren van:

  • Bestuursvergaderingen;
  • VvE vergaderingen;
  • Algemene Leden Vergaderingen (ALV);
  • Brainstormsessies;
  • Projectvergaderingen;
  • Netwerkbijeenkomsten.

Er zijn diverse soorten verslagen mogelijk. Uitgebreid samenvattend: een weergave van meningen, standpunten, achtergronden en hieruit voortvloeiende acties en besluiten. Of beknopt met besluitenlijst: een weergave van de conclusies en uiteindelijke acties en besluiten.

De notulen worden correct en tijdig geleverd.

Zoekt u een deskundige en ervaren notulist? Of wilt u notulen laten checken of redigeren? Ook hiervoor kunt u bij Cygnus Management Support prima terecht! Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.

Notuleerklus.nl
Daarnaast ben ik initiatiefnemer van Notuleerklus.nl. Een platform waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Binnen mijn netwerk zie ik vaak notuleerklussen voorbij komen. Organisaties die op zoek zijn naar een passende notulist en dus overal rondvragen, soms na vruchteloze Google pogingen. Voor zelfstandigen die notuleerdiensten aanbieden was er eigenlijk geen geschikt platform waarop zij zich kunnen profileren. Nu dus wel!

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen op Notuleerklus.nl. Als notulist kun je hier je eigen profiel plaatsen en je presenteren op de wijze die jou het beste past. Organisaties die op zoek zijn naar een notulist kunnen hier heel eenvoudig zoeken, met gerichte resultaten. Notuleerklus.nl is alleen een platform, geen bemiddelaar. Het contact verloopt dus altijd rechtstreeks. Vakkundige, ervaren en enthousiaste notulisten vind je op Notuleerklus.nl.