Notuleren saai? Welnee! Ik doe het al vele jaren met plezier, voor zowel de profit als de non-profit sector. Goed notuleren is een (mooi) vak. Ook voor notulen in het Engels of Frans bent u bij mij aan het juiste adres.  Ik heb een ruime ervaring in het notuleren van:

  • Bestuursvergaderingen;
  • VvE vergaderingen;
  • Algemene Leden Vergaderingen (ALV);
  • Brainstormsessies;
  • Projectvergaderingen;
  • Netwerkbijeenkomsten.

Er zijn diverse soorten verslagen mogelijk. Uitgebreid samenvattend: een weergave van meningen, standpunten, achtergronden en hieruit voortvloeiende acties en besluiten. Of beknopt met besluitenlijst: een weergave van de conclusies en uiteindelijke acties en besluiten.

De notulen worden correct en tijdig geleverd.

Zoekt u een deskundige en ervaren notulist? Of wilt u notulen laten checken of redigeren? Ook hiervoor kunt u bij Cygnus Management Support prima terecht! Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.

Notuleerklus.nl
Daarnaast ben ik initiatiefnemer van Notuleerklus.nl, een label van Cygnus Management Support. Een platform waar ik mijn notuleerdiensten aanbied. Binnen mijn netwerk zie ik vaak notuleerklussen voorbij komen. Organisaties die op zoek zijn naar een passende notulist en dus overal rondvragen, soms na vruchteloze Google pogingen. Ik notuleer al jaren met veel plezier en neem organisaties ook hiermee werk uit handen. Kan ik een notuleeropdracht niet zelf uitvoeren, dan kijk ik binnen mijn uitgebreide netwerk of ik een passende notulist voor u kan vinden.